Alles over Parkeren

Aan de slag met parkeeruitdagingen

Nog steeds kampen veel woongebieden met een hoge parkeerdruk. Het autobezit per huishouden is toegenomen, maar de ontwikkeling van het aantal parkeerplaatsen is hierbij achtergebleven.

Bewoners ergeren zich aan het gebrek aan parkeergelegenheid, en de hoge parkeerdruk zorgt voor overlast in de openbare ruimte, zoals visuele vervuiling en aantasting van de kwaliteit van speel- en groenvoorzieningen. Ondernemers in winkelgebieden sluiten deals met parkeergelegenheden om de drempel van betaald parkeren weg te nemen. Welke oplossingen liggen voor deze problemen voor het oprapen?

Op de vakbeurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren komt u alles te weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van parkeerdata, remote parkeeroplossingen, stallingsgedrag van fietsers en de rol van data als het over mobiliteit en parkeren gaat. Ruim 150 bedrijven staan voor u klaar om al uw vraagstukken over deze onderwerpen te beantwoorden.

Gratis toegang, koffie, thee en fris

Naast de laatste ontwikkelingen op het gebied van Parkeren komt u op de beursvloer ook alles te weten over Verkeer en Mobiliteit. De vakbeurs biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten en kennis te halen en te delen. In de gangpaden loopt u collega's en vakgenoten tegen het lijf met wie u ervaringen kunt uitwisselen. En dat alles onder het genot van gratis koffie, thee en fris! Voor gratis registratie klikt u hier.