Technolution Move

Op weg naar schonere mobiliteit

'Clean Mobility' is veel meer dan een trend. Schonere mobiliteit is cruciaal om onze steden ook in de toekomst vitaal en leefbaar te houden. Clean Mobility heeft veel verschillende kanten. Van elektrificatie van het vervoer tot een herinrichting van onze leefomgeving en het stimuleren van openbaar vervoer en actieve mobiliteit.

Ideeën worden werkelijkheid

Werkt uw stad of gemeente ook aan schonere mobiliteit? Technolution helpt u om uw toekomstvisie werkelijkheid te maken. Bezoek onze stand en laat u inspireren door voorbeelden uit de praktijk, zoals verkeerstechnologie voor fietsers, verkeersmanagement voor schonere lucht, inchecken in het OV zonder chipkaart, en meer.

Netwerkbreed verkeersmanagement

De basis van veel van onze oplossingen voor schonere mobiliteit is MobiMaestro. Hét platform voor gecoördineerd netwerkbreed verkeersmanagement. Met MobiMaestro stemt u uw verkeersstrategie af op uw beleidsdoelen. U kunt alle typen verkeer combineren in één geïntegreerde omgeving. Van auto's tot schepen, fietsers en voetgangers. U verbindt al uw verkeersinstrumenten en –systemen met elkaar binnen een open architectuur. Het systeem is modulair; zo kiest u zelf wat voor u van toepassing is. MobiMaestro helpt u om Clean Mobility tot een succes te maken.

Contact