Installatie Groep Spijkenisse & Dinaf Traffic Control

Wie zijn wij?

Verkeersveiligheid, files, milieu, geluidhinder, infrastructurele planning; om deze en vele andere redenen hebben wegbeheerders, overheden en bedrijven die betrokken zijn bij verkeer en infrastructuur voortdurend behoefte aan informatie over intensiteit, samenstelling en rijgedrag van het verkeer. I.G.S & Dinaf Traffic Control B.V leveren een compleet pakket van analyseapparatuur, software en diensten voor een heldere analyse van verkeersstromen in zowel Nederland en België.

Dinaf levert al vanaf 1976 verkeerstellers. In de loop der jaren is het pakket analyseapparatuur verbreed en technisch geperfectioneerd. Waar vroeger alleen werd geteld, kan het verkeer inmiddels naar snelheid, lengte en volgtijden worden geclassificeerd. Indien gewenst kan de analyseapparatuur met behulp van de modernste communicatietechnieken op afstand worden aangestuurd en uitgelezen.

I.G.S. is een technischbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van Verkeerstellingen en Infratechniek. I.G.S. is samen met Dinaf marktleider in Nederland als het gaat om het uitvoeren van Verkeerstellingen. Met meer dan 400 verkeerstellers in ons assortiment zijn wij uitgerust om iedere aanvraag voor verkeerstellingen te realiseren.

In de Infratechniek hebben wij ons gericht op onderhoud, renovatie en nieuwbouw van tunnels in Nederland. Inmiddels is I.G.S. o.a. betrokken geweest bij de volgende tunnels; Rotterdamsebaan, Koningstunnel, Heinenoordtunnel en Kiltunnel.

Vanaf juni 2021 heeft de familie Holsteijn met hun bedrijf I.G.S. het ook familiaire bedrijf Dinaf overgenomen en heeft Jack samen met zijn vrouw Angelique, na een overgangsperiode, zich terug getrokken uit het bedrijf.

METEN IS WETEN… DINAF & IGS maken het waar.

Contact

Dennis Holsteijn
Dennis Holsteijn
E. dennis@igspijkenisse.nl
T. 06-51522397